No niin. Ensinnäkin viime viikolla keskiviikon agilityreenit: mahtavaa positiivista palautetta keppiharjoituksista johtuen. Ronja osaa omatoimisesti hakea kepeille! Vaikeampia kulmia sekä kutsua täytyy vielä reenata, sillä se ei ole vielä kuitenkaan täysin omatoiminen.

Lauantaina oli sitten Tapioi Mäntysalon vetämä lyhyt ja ytimekäs kurssi nopean koiran ohjaamisesta takaa. Jostain kumman syystä meidän reeni onnistu yli kaikkien odotusten. Ensimmäisellä radalla koira teki oikein sellaisen kohdan, mikä monelta osaavammalta meni väärin. Mutta heti kun minä aloin jännittämään ja paineistuin, niin jo näkyi suorituksessa. Kokonaisuudessaan kuitenkin erittäin hyvä päivä, paljon positiivista palautetta ja onnistumisen iloa meille molemmille. Tekee kutaa meidän molempien itsevarmuudelle. ;)

Tänään maanantaina sitten taas raunioreenit Sulkavuoressa: pakkasen takia lyhyet reenit kaikille, max. kaksi maalimiestä / koira. Ronjan juoksun takia ei päästy alueelle, mutta lähimetsässä otettiin kaksi älyhelppoa maalia ampumisien jälkeen: ensimmäinen suoralla palkalla ja toinen ilmaisulla. Ja koira toimi kuin tupakki. Paineistui kyllä ampumisesta, etenkin toisesta, mutta palautui kuitenkin työskentelykykyiseksi ja sai onnitumisen sitä kautta. Loistavaa siis! =)