Tänään kolme maalimiestä. Ensimmäisenä istumassa aikuinen ja 6-v. lapsi ('Ai täällä on toinenkin! Ja vielä lapsi! MAHTAVAA!', oli Ronja tuumannut piilollaNauru), ei ykköstä, hyvä ja tomera ilmaisu (vaikka koko ajan pelkäsinkin että se oli jo kertaalleen käynyt piilolla). Toinen maalimies normaali aikuinen istumassa, ei ykköstä, ilmaisu jälleen oikein hyvä, tomera, jopa minä tunnistin koiran olevan tulossa ilmaisulle Kieli ulkona. Kolmantena aikuinen makaamassa keskellä peltoa, suora palkka ettei rupea varastamaan ilmaisun kanssa. Sai hajun jo kaukaa ja painoi potsojonaan perille asti mammasta välittämättä.

Erittäin hyvä reeni siis kokonaisuudessaan! Koira toimi kun tupakki, ja mä muistin rauhottua itse, antaa koiralle aikaa, enkä räiminy sitä takapuolelle lähtiessä... Mainiota, mainiota.

Nyt tuleva viikonloppu sitten vaan ollaan, eikä reenata mitään, kun kerran nyt on touhuttu jo lähes enemmän kun laki sallii (kylläpäs tässä kun noita päivämääriä kattoo, niin huomaakin reenanneensa paljon). Ja maanantaina lähdetään vähän Kirkkonummelle surffaileen.