Jostain syystä en viikolla jännittänyt näitä kisoja niin paljoa kun aikaisempia. En tiedä miksi... Mutta oli kyllä kiva, kun ei tarvinut ihan niin paljoa panikoida, eikä edes oksettanut kertaakaan. Kieli ulkona

Mutta oltiin siis ihan kivasti ajoissa paikalla ja kerittiin tekeen hyvä lämmittelylenkki ja vähän ottaan ulkona puomia ja keppejä. Saatiin viimeisten *askojen reenien painikkeeksi pari hyvää ja onnistunutta suoritusta pohjalle, joten saatoin ihan ok rauhallisella mielellä lähteä radalle. Ja ensimmäinen ratahan sujui ihan hyvin: 0-voitto ajalla -13,03!! Tosin sinänsä mikään loistosuoritus se ei ollut, sillä onnistuin muutamalla huonolla ohjauksella ja väärällä vastaisen käden käytöllä aiheuttamaan koiralle kolme pyörähdystä kentällä (mikähän se aika olis ollu, jos koira olis edenny suoraan eikä tuollain mutkitellen...?Silmänisku), eikä se mun mielestä ihan oikeasti ottanut puomin ylösmenokontaktia (kirosinkin vahingossa kentällä, kun olin varma ettei se sitä kontaktia ottanut... onneksi sentään niin hiljaa, ettei tuomari kuullut...). Mutta nolla mikä nolla, ei sitä onneksi muuten tuossa kilpailukirjassa analysoida. Ja palkintojen jaossa sentään tuomarikin onnitteli hienosta suorituksesta.

Toinen rata olikin sitten lähes fiasko... Ronja oli kuumentunut ekasta radasta ja odottelusta niin paljon, että mun olis pitäny vetää se pari kertaa kölin alta, että se olis kuunnellu ja suorittanu esteet loppuun asti. Tai siis eihän se mihinkään kentältä karkaa tai muutakaan sellaista, mutta mitään kontakteja se ei jaksa ottaa, eikä pujotella keppeja loppuun (ne olikin tosin seinään päin, joten sekin provosoi pujottelun lopettamiseen), vaan sen toiminta on sellaista yleistä roiskimista. Hyllytin radan, koska en halunnut jäädä hinkkaamaan keppejä tuollaisen kuumakallen kanssa.

Mutta taas tuli kamala kisanälkä, jotta saatais se viimeinenkin nolla ja päästäis kakkosiin (kakkosten radat kun on todennäkösesti meille hieman helpompia, kun niissä ei ole niin paljoa pitkiä suoria). Mutta katotaan taas koska päästään seuraavan kerran kisaamaan... Kalenteri kun alkaa oleen niin täys, että ehkä touko-/kesäkuussa sitten seuraavan kerran.