Viimeset reenit ennen kisoja, ja takapuolelleenhan ne taas meni. Otettiin aika vaikeaa ratapätkää, eikä millään onnistuttu siinä... Tai siis ainoa kohta, mikä varsinaisesti tuotti ongelmia, oli suoran (putkesta kunnon vauhti-rengas-hyppy) jälkeen tullut 90 asteen käännös toiselle hypylle. Yritin vaikka mitä: ensin ajattelin vekitystä, mutta en saanut sitä käännettyä tarpeeksi ja jäin jälkeen. Sitten yritin ohjata sisäkaarretta, eikä toiminut sekään, koska koiran vauhti oli liian kova. Sitten menin ottamaan vastaan koiraan hypyn taakse, muttei se siltikään hidastanut vauhtiaan ("Hidastelu on hanurista!", kun on tunnetusti Ronjan vaatimaton motto radalla.). Lopulta menin seisomaan suoraan esteen taakse, jotta koiran olisi PAKKO hidastaa, ettei tulisi suoraan päin.

Ja jos Ronjan täytyy valita, että a) hidastaako se vauhtiaan, vai b) hyppääkö suoraan päin, niin vaihtoehto a:ta ei edes ole olemassa. Se siis tuli suoraan polvilumpioita päin, ilmeenkään värähtämättä ("Mitä *elvettiä sä oikein seisot keskellä mun rataa??").

Tämän jälkeen tuhahdin kouluttajallemme, että menis Ronjan kanssa sen kohdan, koska mä en saa sitä toimimaan. Siwahan sitten heitti heti takin pois päältä ja otti koiran. Nauru Ja sai sen toimimaan, koska vaikka koira toimikin Siwan kanssa ihan hyvin, ei sen vauhti ollut yhtään niin kova kun mun kanssa. Masentavaa.

Mutta toisaalta on ihan hyväkin, että on ennen kisoja alla *askat reenit. Sillon meinaan saan itelleni paremmin oikein kunnon *ERKELE!! -asenteen, vaadin koiralta parempaa suoritusta ja se myös kuuntelee ja antaa sen paremman suorituksen.